Banner-1

Oppgraderingsprosjekt for bedriftsledelse

I august 2020 lanserte Laizhou City oppgraderingsprosjektet for bedriftsledelse, og valgte 20 selskaper som modeller.Prosjektet tar 36 nøkkelinnhold i bedriftens driftssystem som kjernen, og utfører strukturell styring på de fem hoveddelene av bedriftens driftssystem - strategisk planlegging, ledelsesplanlegging, driftsplanlegging, talentplanlegging og stedsplanlegging.Prosjektet tar i bruk en splitter ny MCIT-modellsentraliserte forelesninger, salongrådgivning, veiledning på stedet, intern opplæring for alle ansatte, 5S-administrasjon på stedet og spesiell ledelse for å hjelpe bedrifter med å standardisere ledelsen og oppnå ledelsesoppgraderinger.

Laizhou Dongsheng Valve Co., Ltder heldig som er en av dem.Gjennom 5S-ledelse planlegger den rasjonelt anleggsfasiliteter og utstyr, regulerer ansattes atferd, dyrker gode arbeidsvaner og forbedrer ansattes leseferdighet umerkelig;oppnår standardisert bedriftsledelse, fremmer ledelsesoppgraderinger og realiserer ledelsens internasjonalisering.Til slutt vil vi tilby mer effektive produkter av høyere kvalitet og før- og ettersalgstjenester for innenlandske og utenlandske kunder.

Bedriftskultur

1. Oppdrag

Tilbyr ventilprodukter av høyeste kvalitet og de rimeligste væskeløsningene til globale brukere.

2.Visjon

Å bli et ventilreferanseselskap som ansatte er stolte av, respektert av bransjen og mest tillit til av kundene.

3. Kjerneverdier

Basert på ærlighet, strebe etter å overleve med kvalitet, vinne med fortreffelighet og være sterk av raffinement

Ærlighet: Ærlighet og pålitelighet er de grunnleggende egenskapene ved å være en person, og ærlig ledelse er det grunnleggende kriteriet for bedriftsutvikling.

Overlev etter kvalitet: Kvalitet er grunnlaget for bedriftens overlevelse, hjørnesteinen i utviklingen og det magiske våpenet for suksess.

Vinn med fortreffelighet: Vinn kunder og markedet med perfekt design, utmerket kvalitet, utmerket ytelse, rimelig pris og hensynsfull service.

Styrk med presisjon: gjennom raffinert styring, sofistikert utstyr og presise dimensjoner kan vi lage utsøkte produkter.Standarden på industrielle produkter basert på kravene til håndverk har vunnet ros og tillit fra kunder over hele verden.

4.Enterprise spirit

Ærlighet og integritet, engasjement og flid, samhold og pragmatisme, banebrytende og nyskapende.

Oppgraderingsprosjekt for bedriftsledelse


Innleggstid: juli-09-2021